петак, 9. фебруар 2024.

Награда ТОБ-у за успешан сајамски наступ

Туристичкој организацији Београда уручена је почасна награда за партнерство и дугогодишњи наступ на сајму EMITT у Истанбулу. Награду је директору ТОБ-а Миодрагу Поповићу уручила директорка сајма Хасер Ајдин.

– Туристичка организација Београда на овом сајму учествује једанаест година у континуитету и запажен је излагач са централном позицијом чији штанд посети веома велики број првенствено пословних а затим и индивидуалних посетилаца – рекао је Миодраг Поповић.

Како је саопштено из ТОБ-а, EMITT 2024 био је изузетно успешан за српску привреду која је током четири дана реализовала велики број састанака са ино-туроператорима, као и постојећим и потенцијалним партнерима. На заједничком штанду излагало је 25 учесника, међу којима су „Ер Србија”, туристичке организације Србије, Ниша, Новог Пазара и Краљева, као и привредне коморе Србије и Војводине, званични партнери ТОБ-а на овом тржишту.

Сајам EMITT 24 траје од 6. до 9. фебруара и место је сусрета туристичке привреде, дестинација, агенција, туроператора, купаца, и индивидуалних посетилаца из целог света.