уторак, 2. април 2024.

Промењен режим рада јавног превоза због радова у Улици проте Јефтимија Ивановића

Секретаријата за јавни превоз је саопштио да ће током извођења радова на асфалтирању и уређењу Улицe проте Јефтимија Ивановића у насељу Бусије, на делу од Земунске до Улице Мојсија Лазаревића, од данас до 1. јуна доћи до промена у раду линије јавног превоза 702.

Радови ће се изводити по фазама, и то:
– Фаза 1 – радови у овој фази подразумевају затварање десне саобраћајне траке, гледано у смеру ка Земунској улици, због чега ће возила са линије 702 у смеру ка окретници „Батајница /Железничка станица/” саобраћати улицама Бованском, Мојсија Лазаревића, Др Ђорђа Шулце, Земунском и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру ићи редовном трасом. Радови у овој фази ће се изводити од данас до 1. маја;
– Фаза 2 – радови у овој фази подразумевају затварање леве саобраћајне траке, гледано у смеру ка Земунској улици, због чега ће возила са линије 702 у смеру ка окретници „Бусије” саобраћати улицама Земунском, Др Ђорђа Шулце, Трандафила Дуке и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом. Радови у овој фази ће се изводити од 2. маја до 1. јуна, наводи се у саопштењу.