среда, 17. април 2024.

Измена линија јавног превоза током радова на Батајничком друму

Током извођења радова на редовном одржавању на Батајничком друму 1. део, у општини Земун, и то у делу од Лазара Мамузића до Вере Димитријевић, где је на снази потпуно затварање деонице, до 26. априла промењен је режим рада возила на линијама јавног градског превоза. Како је прецизирано из Секретаријата за јавни превоз, возила са линија 84 и 612 у оба смера саобраћају следећим улицама: Батајнички друм 1. део, Лазара Мамузића, Емилије Јакшић, Вере Димитријевић и даље редовном трасом.

Возила са линије 704Н у оба смера крећу се улицама: Батајнички друм 1. део, Лазара Мамузића, Емилије Јакшић, Вере Димитријевић, Николе Рибарића, Момчила Радивојевића, Петра Јововића, Вере Димитријевић, Емилије Јакшић, Лазара Мамузића, Бaтајнички друм 1. део и даље редовном трасом.

Привремено су успостављена следећа стајалишта: у смеру ка терминусу „Нова Галеника” – у Улици Емилије Јакшић у висини броја 35, а у смеру ка Зеленом венцу, Тргу републике и Новом Београду у Улици Емилије Јакшић у висини броја 17. Привремено су укинута стајалишта „Михајла Вукше” у оба смера. На измењеном делу траса возила користе постојећа стајалишта јавног градског превоза.