понедељак, 8. јул 2024.

Промена режима саобраћаја током радова у Булевару Михајла Пупина

Током извођења радова на редовном одржавању у Булевару Михајла Пупина (гледано у смеру ка Теразијском тунелу), од 9. до 23. јула доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз. 

Радови се изводе на десној страни коловоза Улице Михајла Пупина, у зони раскрнице са Улицом Сајмиште. Током извођења радова, Улица Сајмиште ће на делу од Улице Земунски пут до Булевара Михајла Пупина (смер ка Земуну) бити затворена за саобраћај, при чему ће важити нови режим рада линија јавног превоза.

Возила на линијама 78 и 83 у смеру ка Земуну саобраћаће Земунским путем, Улицом Владимира Поповића (поред аутобуске окретнице „Нови Београд /Блок 20/”), интерном саобраћајницом поред хотела „Хајат”, Улицом Милентија Поповића, Булеваром Михајла Пупина и даље редовним трасама, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом.

Успоставља се привремено стајалиште „Старо сајмиште 1” (смер ка Земуну) у Улици Земунски пут, на око 130 метара после зоне раскрснице са Улицом Сајмиште за линије 78 и 83, наводе из Секретаријата за јавно превоз.