среда, 16. октобар 2019.

Секретаријат за заштиту животне средине

Обавештење „ЛУКОИЛ СРБИЈА” а.д.

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДА
Секретаријат за заштиту животне средине

Београд, Масарикова 5

објављује

ОБАВЕШТЕЊЕ

Предузеће „ЛУКОИЛ СРБИЈА” а.д. из Београда, Булевар Михаила Пупина 165д, као носилац пројекта, поднело је Секретаријату за заштиту животне средине захтев за давање сагласности на Студију о процени утицаја затеченог стања на животну средину за изведени пројекат станице за снабдевање моторних возила горивом са инсталацијама за ТНГ „Првомајска”, која се налази на катастарској парцели број 13146 КО Земун, на локацији Првомајска 118, градска општина Земун у Београду.

Позива се заинтересована јавност да изврши увид у садржину наведене студије до 5. новембра 2019. године у просторијама Секретаријата за заштиту животне средине, Масарикова 5, канцеларија 1108-3, XI спрат, радним данима од 10 до 12 часова.

Јавна презентација и јавна расправа о предметној студији о процени утицаја биће одржана 5. новембра 2019. године, у 12 часова, у згради Градске управе града Београда, у улици Краљице Марије 1, XX спрат, мала сала.

Мишљење о наведеној студији заинтересована јавност може доставити Секретаријату за заштиту животне средине у року одређеном за јавни увид и изнети у току јавне презентације, односно јавне расправе.

Обавештење се објављује на основу чл. 20. и 29. став 1. Закона о процени утицаја на животну средину („Службени гласник РС”, број 135/04 и 36/09).