среда, 29. јануар 2020.

Канцеларија за младе

Обавештење о јавном конкурсу за финансирање и суфинансирање пројеката које реализују носиоци програма и пројеката - удружења младих, удружења за младе и њихови савези у областима омладинског сектора у граду Београду у 2020.

ГРАД БЕОГРАД
Канцеларија за младе

Објављује
ОБАВЕШТЕЊЕ О ЈАВНОМ КОНКУРСУ
ЗА ФИНАНСИРАЊЕ И СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА КОЈЕ РЕАЛИЗУЈУ НОСИОЦИ ПРОГРАМА И ПРОЈЕКАТА - УДРУЖЕЊА МЛАДИХ, УДРУЖЕЊА ЗА МЛАДЕ И ЊИХОВИ САВЕЗИ У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА У ГРАДУ БЕОГРАДУ У 2020. ГОДИНИ

Канцеларија за младе обавештава сва заинтересованa УДРУЖЕЊА МЛАДИХ, УДРУЖЕЊА ЗА МЛАДЕ И ЊИХОВЕ САВЕЗЕ, која имају седиште на територији Града Београда, да је на званичном сајту Града Београда www.beograd.rs у рубрици Градски огласи објављен Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката које реализују носиоци програма и пројеката - удружења младих, удружења за младе и њихови савези у областима омладинског сектора у Граду Београду у 2020. години, који се реализује на основу Одлуке о финансирању и суфинансирању програма и пројеката од јавног интереса у областима омладинског сектора у Граду Београду („Сл. лист Града Београда“, бр. 10/2016).

Рок за достављање пријава је 15 дана од дана објављивања јавног конкурса, односно до 13. фебруара 2020. године.