недеља, 15. март 2020.

Град Београд

Листа кандидата за Награде града Београда за 2019. годину

ГРАД БЕОГРАД

објављује

ЛИСТУ КАНДИДАТА
ЗА НАГРАДЕ ГРАДА БЕОГРАДА ЗА 2019. ГОДИНУ

Листу кандидата за Награде града Београда за 2019. годину можете погледати/преузети овде: