среда, 20. октобар 2021.

Секретаријат за социјалну заштиту

Предлог листе корисника за доделу помоћи - грађевински материјал

На основу Решења градоначелника града Београда, број: 020-3279/21-Г од 13. маја 2021. године, о формирању Комисије за избор корисника помоћи за доделу средстава намењених побољшању услова становања избеглица кроз набавку грађевинског материјала (у даљем тексту: Комисија за избор корисника), Правилника о раду Комисије бр. XIX-07-401.1-33/21 од 14. маја 2021.године и Јавног позива за избор корисника помоћи за доделу средстава намењених побољшању услова становања избеглица кроз набавку грађевинског материјала (у даљем тексту: Јавни позив), Комисија за избор корисника, на седници одржаној дана 19. октобра 2021.  године, утврђује

ПРЕДЛОГ ЛИСТЕ КОРИСНИКА ЗА ДОДЕЛУ ПОМОЋИ
за
Доделу средстава намењених побољшању услова становања избеглица кроз набавку грађевинског материјала

Предлог листе корисника можете погледати/преузети овде:

На Коначној листи корисника за доделу помоћи биће рангирани изабрани корисници са којима ће бити закључен Уговор о додели помоћи и то у складу са средствима са којима град Београд располаже а на основу испуњености услова и броја освојених бодова.

ПОУКА О ПРАВНОМ ЛЕКУ:

На Предлог листе корисника за доделу помоћи подносилац пријаве може уложити приговор Комисији за избор корисника у року од 15 (петнаест) дана од дана објављивања Предлога листе корисника помоћи. Приговор се доставља лично, у холу Градске управе града Београда, у ул. 27. марта 43-45, у за то назначеној кутији или препорученом поштом на адресу: Секретаријат за социјалну заштиту, 27. марта 43-45, Београд, са назнаком: „Приговор на Предлог листе корисника за доделу помоћи за избеглице - додела грађевинског материјала - с позивом на број XIX-07-401.1-33/21”.