субота, 26. септембар 2020.

Радови на водоводној мрежи

Због радова „ЕПС Дистрибуција” Београд и прекида у снабдевању електричном енергијом објекта београдског водоводног система, у понедељак, 28. септембра, од 8.30 до 24 сата без воде ће остати потрошачи у насељу Винча, као и у насељу Лештане у улицама Саве Ковачевића, Дрењачкој (са прилазима) и Маршала Тита, саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Због превезивања кућних прикључака на новоположену водоводну мрежу на општини Савски венац, у уторак, 29. септембра, од 8 до 24 сата без воде ће остати потрошачи у улицама Косте Рацина и Бошка Петровића.

Истога дана, због планираних радова на водоводној мрежи на општини Чукарица, од 8 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у улицама Браће Вучковић, Здравка Јовановића, Радована Милошевића, Лепосаве Вујошевић, Јанка Мишића, Црвеног барјачета, Крсте Сретеновића, Милана Делића, Милана Шарца, Краљевачких жртава, Белог врела, Буда Томовића и Лепосаве Михаиловић.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне, а потрошачи се моле да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.