петак, 26. април 2024.

Измена режима рада линијa јавног превоза 17 и 68

На делу од Шпанских бораца до Улице антифашистичке борбе, десна коловозна трака Булевара Зорана Ђинђића, у смер ка граду, биће потпуно затворена од 29. априла до 8. маја, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз

ЈКП „Београд-пут” изводиће радове који ће проузроковати промену линија градског превоза, тако да ће возила са линије 68, у смеру ка Зеленом венцу, саобраћати Булеваром Зорана Ђинђића, Улицом шпанских бораца, Булеваром Михајла Пупина и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом.

Возила са линије 17 ће у смеру ка Коњарнику саобраћати трасом: Булевар Зорана Ђинђића – Шпанских бораца – Булевар Арсенија Чарнојевића и даље у складу са радовима у зони стајалишта „Сава центар”, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом.

Привремено се успоставља стајалиште „Београдска арена 1” за линију 68 у Улици шпанских бораца, после пешачког прелаза, наспрам броја 2.

За линију 68 привремено се укидају следећа стајалишта: „Београдска арена”, „Антифашистичке борбе”, „Милентија Поповића” и „Блок 21”.

На линији 17 укидају се стајалишта „ Београдска арена”, „Блок 21” и „Сава центар”.

На измењеном делу трасе, возила ће користити постојећа стајалишта јавног градског превоза.