недеља, 15. септембар 2019.

„Градске пијаце” добитници специјалне плакете на фестивалу „Јесењи укус фест”

Јавно комунално предузеће „Градске пијаце” учествовало је на овогодишњем дводневном „Јесењем укус фесту”, који се одржава под слоганом „У служби здравља” у Комбанк дворани, уз подршку Секретаријата за привреду. На традиционалном фестивалу хране и пића, „Градске пијаце” добиле су специјалну плакету за подстицај пољопривредне производње и унапређење развоја пословања малих и средњих предузећа, пољопривредних произвођача. У име предузећа, награду је примила Маја Тинтор, која је захвалила организаторима и исказала велико задовољство због унапређења и пласирања домаћих производа, како на београдским пијацама, тако и на манифестацијама.

Свим посетиоцима из земље и иностранства  приказан је квалитетан и незабораван доживљај српске хране. На фестивалу представљено је више од две хиљаде производа из Србије, али и из региона. 

Другог дана фестивала, биће организовано такмичење за Најбољи укус Србије, у девет категорија, као и Grand Prix који се добија на основу гласова публике и посетилаца. Једна од чланица жирија за Набољи укус Србије биће Марина Ковачевић, извршна директорка ЈКП „Градске пијаце”, наводи се у саопштењу из овог предузећа.

Учешће београдских пијаца на „Јесењем укус фесту” почетак је пословно-техничке сарaдње са овим фестивалом у циљу унапређења пољопривредне производње и промоције аутентичних српских производа, поручили су из предузећа.