понедељак, 18. новембар 2019.

Радови на водоводној мрежи

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Врачар, у среду од 8 до 16 сати без воде ће бити потрошачи у следећим улицама: Алексе Ненадовића, Браће Недића и Његошевој (од Београдске до Улице Алексе Ненадовића). Такође, саопштило је ЈКП „Београдски водовод и канализација”, планирани су и радови на водоводној мрежи на општини Земун, због чега ће у среду од 8 до 22 сата без воде бити потрошачи у Угриновачкој улици (од ауто-пута Е–70 до канала Галовица, северно од ауто-пута) и у насељу Грмовац.

Планирани су радови и на водоводној мрежи на општини Звездара, због чега ће истога дана од 8.30 до 18 сати без воде бити потрошачи у следећим улицама: Димитрија Туцовића, парна страна (од Тршћанске до Батутове улице), Велебитској, Анте Богићевића и Живојина Жујовића (од Димитрија Туцовића до Хаџи Мустафине улице).

Из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде, а за најнужније потребе обезбеђене су цистерне с водом за пиће.  

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, као и на веб-адреси www.bvk.rs.