уторак, 19. новембар 2019.

Измена режима јавног превоза током радова у Булевару Николе Тесле

Током радова на изградњи кишне канализације у Булевар Николе Тесле, на делу од Улице ушће до Булевара Михајла Пупина, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови ће се изводити у две фазе, те ће се у првој фаза затварити десна коловозна трака на делу од Улице ушће (саобраћајница паралелна са Булеваром Михајла Пупина) до Улице ушће (продужетак Улице Милентија Поповића) од 20. до 23. новембра.

Током извођења радова у овој фази, коловозна трака за смер према Булевару Михајла Пупина ће се користити за двосмерно одвијање саобраћаја, а возила јавног превоза саобраћаће измењеном трасом.

Возила на линијама 15, 84, 704, 706 и 707 ће у оба смера саобраћати трасом Булевар Михајла Пупина – Трешњин цвет – Булевар Николе Тесле и даље редовном трасом.

Возила на линијама 27Е и 35 ће у смеру према Блоку 20 саобраћати Булеваром Михајла Пупина, Улицом Милентија Поповића и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом. 

Возила на линијама 15, 27Е, 35 и 84 ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта. Ниједно стајалиште на линијама 704 и 707 неће бити успостављено нити укинуто, а возила на линији 60 ће ићи редовном трасом.

Како наводе из овог секретаријата, у другој фази се затвара десна коловозна трака на делу од Улице ушће (продужетак Улице Милентија Поповића) до Улице ушће (саобраћајница паралелна са Булеваром Михајла Пупина) од 24. до 26. новембра.

Током извођења радова у овој фази, коловозна трака за смер према Булевару Михајла Пупина ће се користити за двосмерно одвијање саобраћаја. 
Возила јавног превоза са линија 15, 84, 704, 706 и 707 ићи ће у оба смера следећом трасом: Булевар Михајла Пупина – Трешњин цвет – Булевар Николе Тесле и даље редовном трасом.

Возила јавног превоза са линија 27Е и 35 ће у смеру према Блоку 20 саобраћати Булеваром Михајла Пупина, Улицом Милентија Поповића и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом.

Возила на линијама 15, 27Е, 35 и 84 ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта. Ниједно стајалиште на линијама 704 и 707 неће бити успостављено нити укинуто, а возила на линији 60 ће ићи редовном трасом.