четвртак, 23. јануар 2020.

Планирани радови на водоводној мрежи у три општине

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Палилула, у петак, 24. јануара, од 8 до 16 сати без воде ће бити потрошачи у улицама Преливачкој, Привредникових питомаца, Братства и јединства, Ратних војних инвалида, Беле Бартока, као и у околним улицама, саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”. Умањен притисак воде осетиће и потрошачи у насељу Котеж.

Истога дана, на општини Нови Београд, од 8 до 18 сати без воде ће бити потрошачи у Улици алексиначких рудара (бројеви 23, 25, 27, 29, 31, 33, 35, 37, 37а, 39, 39а, 39б и 39в) и у Улици трешњиног цвета број 11.

Такође, без воде ће бити и потрошачи општине Стари град. Од 8 до 20 сати воде неће бити у улицама Џорџа Вашингтона (од Булевара деспота Стефана до Таковске), Палмотићевој, Генерала Лешјанина, Стевана Сремца, Хиландарској, Ђуре Даничића, Шафариковој, Јелене Ћетковић, као и у околним улицама.

Из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, а за најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.