недеља, 17. јануар 2021.

Комунална милиција наставља да помаже у чишћењу снега

Комунална милиција Града Београда и данас учествује у уклањању снега испред здравствених установа, како би очистила прилазе локацијама које су Београђанима од великог значаја, изјавио је данас вршилац дужности секретара за послове комуналне милиције Иван Дивац.

– На терену су све расположиве патроле које упоредо са својим редовним задацима, заједно са градским комуналним предузећима, уклањају снег. Комунални милицајци снег уклањају испред КБЦ „Драгиша Мишовић”, КБЦ „Бежанијска коса”, КБЦ Звездара, Универзитетске дечје клинике „Тиршова”, а ове године тај посао се обавља и испред ковид амбуланти. На чишћењу снега екипе ће бити ангажоване уколико буде било потребе за тим. Веома нам је важно да у сваком тренутку будемо на услузи суграђанима и пружимо им помоћ увек када им је то потребно – истакао је Иван Дивац.

Како је прецизирао, на терену је десет екипа Комуналне милиције које, по потреби, мењају локације и нагласио да ће екипе бити на располагању и наредних дана уколико буде било потребе.