петак, 22. јануар 2021.

Измена режима јавног превоза у зони раскрснице Устаничке са улицама Мирка Сандића и Ребеке Вест

Током извођења радова у зони раскрснице Устаничке са улицама Мирка Сандића и Ребеке Вест у суботу и недељу, 23. и 24. јануара, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштавају из Секретаријата за јавни превоз.

Радови ће се изводити у две фазе, а у првој ће доћи до затварања леве стране раскрснице Устаничке са Улицом Мирка Сандића (гледано у смеру ка Булевару краља Александра), због чега ће се коловозна трака Устаничке у смеру према Булевару краља Александра користити за двосмерно одвијање саобраћаја, док ће Улица Мирка Сандића бити једносмерна у смеру ка Пљеваљској улици. 

Током извођења радова у овој фази важиће следећи режим рада линија јавног превоза:

Линија 20
– Смер према Медаковићу 3 – редовно;
– Смер према Миријеву 3 – улицама Војислава Илића, Устаничком, Булеваром краља Александра и даље редовно.

Линије 50, 308, 310 и Е1
– 
У оба смера редовном трасом преосталом ширином коловоза.

Током друге фазе радова биће затворена десна страна раскрснице Устаничке са Улицом Ребеке Вест (гледано у смеру ка Булевару краља Александра) због чега ће се коловозна трака Устаничке, у смеру према Војислава Илића, користити за двосмерно одвијање саобраћаја, док ће Улица Ребеке Вест бити једносмерна у смеру ка Устаничкој, уз дозвољено право и десно скретање. Током извођења радова у овој фази важиће следећи режим рада линија јавног превоза:

Линија 20
– У оба смера редовном трасом.

Линије 50, 308, и Е1
– У оба смера редовном трасом преосталом ширином коловоза.

Линија 310
– Смер према Малом Мокром Лугу – Устаничком, Булеваром краља Александра, Првомајском улицом и даље редовном трасом;
– Смер према Шумицама – улицама Народног фрона, Првомајском, Булеваром краља Александра, Устаничком и даље редовном трасом.