петак, 31. март 2023.

Измене на линијама превоза током радова у Француској улици и Булевару деспота Стефана

Током извођења радова у Француској улици доћи ће до промена у раду линија јавног превоза од вечерас, од 21 сат до 3. априла, у 4 сата ујутру, саопштили су из Секретаријата за јавни превоз. 

Аутобуске линије 24, 26 и 26Н ће у смеру према Дорћолу саобраћати трасом: Трг републике – терминус „Трг републике” – Булевар деспота Стефана – Џорџа Вашингтона – Цара Душана и даље редовним трасама. У супротном смеру ће саобраћати трасом: Цара Душана – Џорџа Вашингтона – Булевар деспота Стефана – Браће Југовића – Француска – Трг републике и даље редовним трасама. 

Аутобуске линије 37 и 44 ће у смеру према Дорћолу саобраћати следећом трасом: Трг републике – терминус „Трг републике” – Булевар деспота Стефана – Џорџа Вашингтона – Цара Душана – Венизелосова и даље редовним трасама, док ће у супротном смеру саобраћати трасом: Венизелосова – Цара Душана – Џорџа Вашингтона – Булевар деспота Стефана – Браће Југовића – Француска – Трг републике и даље редовним трасама. 

Возила ће на измењеном делу траса користити стајалишта „Пијаца Скадарлија”, у оба смера, наводи се у саопштењу. 

Такође, због радова у Булевару деспота Стефана, од 1. до 3. априла доћи ће до промене у раду линије јавног превоза 58, саопштили су из Секретаријата за јавни превоз. 

Возила са ове линије ће у смеру према терминусу „Панчевачки мост (Железничка станица)” саобраћати трасом: Булевар деспота Стефана – Џорџа Вашингтона – Таковска – Цвијићева и даље редовнoм трасoм, док ће у супротном смеру саобраћати редовно.

Возила ће на измењеном делу трасe користити стајалиштe „Булевар деспота Стефана” (у смеру ка Таковској улици) у Улици Џорџа Вашингтона, наводи се у саопштењу.