субота, 3. јун 2023.

Редовно испирање и радови на водоводној мрежи

Стари град

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће од понедељка до суботе планиране радове на испирању водоводне мреже на општини Стари град. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати осетиће следећи потрошачи: 

5/6. јун – од улица Кнеза Милоша, Краља Милана, Теразија, Кнеза Михаила до Париске улице;
6/7. јун – у делу општине Стари град оивиченом улицама Југ Богдановом, Сремском, Кнез Михаиловом, Париском, Карађорђевом (до Бранковог моста) и Булеваром војводе Бојовића; 
7/8. јун – у делу општине Стари град оивиченом улицама Француском, Цара Душана, Тадеуша Кошћушка и Кнез Михаиловом;
8/9. јун – у делу општине Стари град, испод Улице цара Душана, према Дунавској улици, Дунавском кеју и насељу „25. мај”;
9/10. јун – у делу општине Стари град оивиченом улицама Краља Милана, Теразијама, Француском, Дунавском, Војводе Добрњца и Таковском.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Моле се потрошачи да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. Екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року. 

Планирани радови на испирању водоводне мреже обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде проверено доброг квалитета. 

Палилула

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Палилула, у понедељак, 5. јуна, од 8 до 20 сати без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Бранка Миљковића, Шатор планине, Ђока Павићевића, Сувопољској и околним улицама.

Раковица и Чукарица

Због планираних радова на водоводној мрежи на општинама Раковица и Чукарица, од понедељка у 20 сати до уторка у 8 сати, без воде ће остати потрошачи у следећим улицама и насељима: насеље Церак, Улица кнеза Вишеслава, Улица Луке Војводића, Улица пилота Михаила Петровића и Улица Славка Родића. 

Умањен притисак у истом периоду осетиће потрошачи у Улици видиковачки венац и у насељима Лабудово брдо и Петлово брдо.

За најнужније потребе обезбеђене су цистерне с водом за пиће, а моле се потрошачи да припреме неопходну залиху. 

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Сервисном центру Града Београда на број телефона 11-0-11 или на бесплатни број 0800-11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније, или их наћи на веб-адреси www.bvk.rs.