уторак, 12. новембар 2019.

ТОБ на Међународном сајму туризма у Солуну

Туристичка организација Београда представила је понуду наше престонице на најпрестижнијем и највећем сајму туризма у Грчкој „Philoxenia 2019”, који је 35. пут одржан у Солуну. На сајму је ове године забележена рекордна посета пословних људи из 47 земаља света, као и рекордан број грчких пословних партнера који су се овом приликом упознали са понудом 650 излагача из 25 земаља, међу којима је била и наша. Током четири дана сајма одржано је више од четири хиљаде пословних састанака, а сајам је обухватао и други грчко-српски туристички форум, пословне радионице и конференцију „Dark Tourism”.

Пословни партнери и посетиоци сајма били су веома заинтересовани за „сити брејк” програме у Београду током наступајућег зимског периода и новогодишњих празника, спортске и друге догађаје, могућности организације ђачких екскурзија и пословни туризам.  

Поред Туристичке организације Београда, на сајму су учествовали и Туристичка организација Србије, Привредна комора Србије, туристичке агенције и представници хотелске индустрије.