среда, 11. децембар 2019.

Радови на водоводној мрежи

Због планираних радова на водоводној мрежи на општинaма Стари град и Палилула, сутра ће од 8 до 15 сати без воде остати потрошачи у следећим улицама: Џорџа Вашингтона (од Таковске до Булевара деспота Стефана), Генерала Лешјанина, Стевана Сремца, Светогорској, Цетињској, Булевару деспота Стефана (од Цетињске до Палмотићеве), Ђуре Даничића, Хиландарској и Палмотићевој. Такође, саопштио је „Београдски водовод и канализација”, због планираних радова на водоводној мрежи на општини Врачар, сутра од 8 до 16 сати без воде ће остати потрошачи у делу Улице краља Милана (бројеви 15 и 25). Због радова на овој општини сутра у исто време воде неће бити ни у Скерлићевој улици.

Радови на водоводној мрежи планирани су у још неким деловима Врачара и Вождовца, због чега ће сутра, такође у истом временском интервалу, без воде остати потрошачи у Улици господара Вучића, у делу од Пчињске до Беломорске улице и у делу од Владимира Карића до Ђердапске улице.

За најнужније потребе обезбеђене су цистерне с водом за пиће, а потрошачи се моле да припреме неопходне залихе. 

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП-а „Београдски водовод и канализација” на број телефона: 3606-606, као и на веб-адреси: www.bvk.rs.