четвртак, 16. јануар 2020.

Додељене награде за „Најлепши божићни излог 2020”

Председник Скупштине Градске општине Земун Ненад Врањевац поздравио је данас учеснике манифестације „Најлепши божићни излог 2020” и доделио награде победницима, саопштавају из ове градске општине. Он је том приликом исказао задовољство поводом сарадње Градске општине Земун и грађана у погледу промовисања правих вредности. 

– Настојимо да овим пројектима што већи број грађана укључимо да савесно, одговорно и на одржив начин користе животну средину. Циљ и мото такмичења су улепшавање простора у коме живимо и радимо како би Земун у целости добио свечани и лепши празнични изглед, као и мотивисање грађана да улепшавају просторе у коме живе и раде – рекао је Врањевац.

Ове године пријавило се 50 такмичара који су декорисали излоге, прозоре и витрине у духу Божића и Нове године.

Комисија у саставу Зорана Цветковић, Ненад Лазаревић, Невенка Јаблановић, Милица Терзић и Јована Ђокановић наградила је „Kafe-Kafe”, „Kafe Dalton”, „Клуб Радецки”,  „Соко Штарк”, „TOYZZZ” и „City Hair” у категорији „Најлепши божићни излог – витрина”. Плакете су добили „Биокорпа”, „Трефолино”, „Walter”, „Лешник и Бадем”, паб „Први мај”, паб „Библиотека”, „Циркус паб”, књижара „Делфи”, „Brankodex” и „Caffe Status Bar”.