четвртак, 2. април 2020.

Продужена акција репрограма дуга због ванредног стања

ЈКП „Инфостан технологије” је због ванредног стања на територији Републике Србије, које је уведено услед епидемије корона вируса, омогућило продужетак акције репрограма дуга, саопштено је из овог предузећа.

Одлуком Градског већа Града Београда и на предлог ЈКП „Инфостан технологије”, продужена је акција репрограма дуга до истека три месеца након укидања ванредног стања.

Предузеће је на овај начин изашло у сусрет свим корисницима који до сада нису стигли, а заинтересовани су да закључе Уговор о признању дуга и отплати на рате по најповољнијим условима. Након окончања ванредног стања, сви заинтересовани корисници ће имати сасвим довољно времена да у периоду од додатна три месеца репрограмирају своја дуговања. 

Корисницима који закључе репрограм дуга се отписује целокупна камата у случају испуњења уговорних одредби, при чему могу да одаберу број рата и жељени модел отплате преосталог дуга. Плаћањем дуга у целости отписује се 15% преосталог главног дуга, за плаћање дуга на три месечне рате отписује се 12% преосталог главног дуга, за шест рата отписује се 10% преосталог главног дуга, док се за 12 рата отписује 5% преосталог главног дуга.

Сва питања о репрограму дуга могу се упутити на имејл-адресу: infostan@infostan.rs а корисницима је на располагању и бесплатан телефонски број 0800-011-018 за позиве из свих фиксних мрежа, као и телефонски број 011/3954-420 за позиве из мобилних мрежа. 

Бесплатан позивни центар ЈКП „Инфостан технологије” ради сваког радног дана од 7.30 до 14 сати, и суботом од 8 до 14 часова.