петак, 3. април 2020.

Део потрошача без грејања и потрошне топле воде

Због неопходних радова на магистралном топловоду у Улици сланачки пут, прекинута је испорука топлотне енергије за грејање и припрему потрошне топле воде делу потрошача који се снабдевају из топлане „Вишњичка бања”. Без грејања и потрошне топле воде, до јутарњих часова у суботу, 4. априла, биће део корисника у улицама Вишњички венац од броја 1 до 47а (непарна страна),  Романа Ролана од 2 до 67, у Улици 111. новој и Улици сланачки пут.

Такође, због неодложне поправке квара на делу топловода у Улици Браће Недић на грејном подручју топлане „Дунав”, данас у 8 часова прекинута је испорука топлотне енергије делу корисника у Београдској улици, Булевару краља Александра, у улицама Кнегиње Зорке, Крунској, Браће Недић, Кумановској и Проте Матеје, саопштиле су „Београдске електране”. 

Због неодложне поправке квара у Улици војводе Богдана, такође су тренутно без испоруке топлотне енергије корисници у појединим деловима Бањске улице, Булевара краља Александра, улица Ћирила и Методија, Димитрија Туцовића, Ђуке Динић, Игманске, Захумске, Војводе Богдана, Луке Вукаловића и Милорада Шапчанина.

Екипе су на терену и чине све да радови буду завршени у најкраћем могућем року, додаје се у саопштењу.