среда, 20. мај 2020.

Без воде у петак делови општина Стари Град, Палилула и Звездара

Потрошачи на општинама Стари град и Палилула ће у петак, 22. маја, од 8.30 до 18 сати остати без воде у блоку улица оивиченом улицама Цариградском, Војводе Добрњца, Венизелосовом и Гундулићев венац, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Истог дана, потрошачи на општини Звездара од 8 до 18 сати биће без воде у улицама 20. октобра, 27. марта, Народног фронта, Гробљанској, Павла Васића, Партизанској, Жикиној, Николе Груловића (од Партизанске до надвожњака у Улици Николе Груловића), Сретена Вукосављевића (насеље Кленак), у Булевару краља Александра (од Основне школе „Драгојло Дудић” до Партизанске), а од 8.30 до 18 сати потрошачи у улицама Једренској, Ђевђелијској (од Тршћанске до Живка Карабиберовића) и Бранка Крсмановића (од Булевара краља Александра до Ђаковачке).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

Из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

Све додатне информације потрошачи могу добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.