уторак, 13. април 2021.

Промена трасе линије 310 због радова

Током извођења радова на изградњи транспортног система за пренос топлотне енергије од санитарне депоније Винча до топлане „Коњарник”, у улицама Живка Давидовића, Првомајској и Хазарској (Мали Мокри Луг) доћи ће до промена у раду линије 310, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови ће се изводити по фазама и то:
Фаза 1 – Затварање коловоза Улице Живка Давидовића на делу од Улице Ребеке Вест до зоне раскрснице са улицама Првомајском и Народног фронта (укључујући и саму раскрсницу), у периоду од 14. до 20. априла.

Током извођења радова у овој фази, возила са линије 310 ће саобраћати следећим улицама: Устаничком, Булеваром краља Александра, саобраћајницом којом се после локалне пијаце долази из Булевара краља Александра у Улицу народног фронта, Народног фронта, Павла Васића, 20. октобра, Народног фронта, Босанском, Булеваром краља Александра, Устаничком и даље редовно.

На измењеном делу трасе возила ће користити сва постојећа, као и привремена стајалишта:
– „Народног фронта 1” – у Улици Павла Васића на позицији испред објекта са кућним бројем 2Б;
– „Симонидина 1” – у Улици Павла Васића на позицији непосредно испред раскрснице са Симонидином улицом;
– „Марка Тајчевића 1” – у Улици Павла Васића на позицији непосредно испред кућног броја 30 (испред раскрснице са Улицом Марка Тајчевића).

Фаза 2 – Затварање коловоза Првомајске улице на делу од зоне раскрснице са улицама Живка Давидовића и Народног фронта до зоне раскрснице са Хазарском улицом, у периоду од 21. априла до 12. маја.

Током извођења радова у овој фази возила са линије 310 ће саобраћати улицама Живка Давидовића, Народног фронта, Босанском, Слободана Лале Берберског и даље редовно. На измењеном делу трасе возила ће користити привремена стајалишта:
– „Првомајска” – у Босанској улици непосредно испред зоне раскрснице са Хазарском улицом;
– „Маге Магазиновић” – у Босанској улици непосредно испред зоне раскрснице са Улицом Маге Магазиновић.