недеља, 19. септембар 2021.

Обилазак радова на асфалтирању дела Улице Каменац

Државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић и председник градске општине Раковица Милош Симић са сарадницима и представници ЈКП „Београд-пут” обишли су данас радове на асфалтирању крака Улице Каменац у Реснику, саопштавају из ове градске општине. 

Након обиласка радова, одржан је састанак са грађанима Улице Каменац на којем се говорило о даљим начинима да се повећа квалитет живота у овом делу Ресника. 

Део Улице Каменац на којем се изводе радови никада досад није имао асфалт, а до кућа је водио земљани пут који је био небезбедан за саобраћај, посебно током падавина. 

На иницијативу Градске општине Раковица почели су радови на асфалтирању и овог дела улице. По завршетку радова, на асфалтираном краку улице биће олакшано кретање возила и пешака, чиме ће бити смањена могућност избијања саобраћајних незгода.

У Раковици су у току радови на асфалтирању Варешке улице, док су недавно завршени радови на асфалтирању улица Бањички пут, Хариса Бркића, Ресничке улице, дела Улице Дениса Ричија и крака Улице 13. октобра, који води ка гробљу. Од почетка ове године у Раковици је реконструисано више од 30 улица.