недеља, 26. јун 2022.

Пакети добродошлице на поклон бебама са Звездаре

Председник општине Звездара Владан Јеремић уручио је, заједно са сарадницима, првих 160 пакета добродошлице за бебе које су рођене од 1. јануара 2022. године, а које имају пребивалиште на територији општине Звездара.

Јеремић је поздравио присутне родитеље и рекао да је ово прва година да Општина Звездара поклања пакете добродошлице, а да ће их до краја године бити још како би све бебе рођене ове године, а имају пребивалиште на Звездари, добиле свој пакет добродошлице.

– Са жељом да помогнемо родитељима беба рођених од почетка 2022. године, по први пут реализујемо ову акцију и надамо се да ће до краја године на Звездари бити још много беба које ће добити своје пакете добродошлице. Градска општина Звездара је једна од ретких општина у земљи која има позитиван природни прираштај, што је јако важно, па смо са жељом да помогнемо родитељима организовали ову акцију, као и „Школу родитељства” која је управо завршена – рекао је Јеремић и пожелео звездарским бебама и њиховим родитељима све најбоље и позвао родитеље да се за беби-пакете добродошлице, који су једнообразни и даље пријављују преко сајта Општине Звездара.

Присутни родитељи су захвалили Владану Јеремићу и Општини на организацији ове акције која им, како су рекли, пуно значи у првим месецима по доласку беба у домове, јер је у пакетима које су добили све корисно.

За набавку беби-пакета добродошлице у буџету Градске општине Звездара је за 2022. годину опредељено 3.000.000 динара, а пријављивање се може извршити преко сајта ГО Звездара.