уторак, 5. јул 2022.

Средом за ђаке бесплатан улаз на базене

Поред спортско-рекреативних програма – школе пливања и рекреативних кампова који се за београдске ђаке реализују у спортским центрима, од 6. јула почиње и програм бесплатног коришћења отворених базена средом, саопштено је из Секретаријата за спорт и омладину. 

Спортски центар „Ташмајдан”, Завод за спорт и медицину спорта – „Кошутњак”, Јавно предузеће Спортски центар „Олимп – Звездара”, Спортски центар „Вождовац”, Јавно предузеће Спортски центар „Нови Београд”, Установа за вршење јавне службе у области физичке културе Спортски центар „Љубомир Ивановић Геџа”, Јавно предузеће Спортско-културни центар „Обреновац”, као и Привредно друштво „25. мај – Милан Гале Мушкатировић” обезбедиће бесплатно коришћење базена један дан у недељи (среда) за ученике основних и средњих школа у Београду током летњег распуста. Овај програм почиње 6. јула и траје до 31. августа. 

Уколико временске прилике не омогућавају реализацију бесплатног коришћења базена средом, спортски центри могу да одреде и додатне дане за бесплатно коришћења базена.

Бесплатан улаз на базен ученик остварује на основу увида у ђачку књижицу.