петак, 2. децембар 2022.

Зимска чаролија испред Спортског центра – отворено клизалиште у Младеновцу

Уз музичко-сценски наступ, ватромет и бројне садржаје за децу и младе, синоћ је на простору испред Спортског центра у Младеновцу отворено клизалиште. Младеновчани ће ове зиме уживати у правој зимској чаролији све до 31. јануара наредне године.

Председник општине Владан Глишић нагласио је да је ово први спортски објекат овог типа у Младеновцу. Захвалио је тиму који је напорно радио да клизалиште буде отворено, захваљујући чему је Младеновац у рангу са много већим градовима Србије.

Директор Спортског центра Богдан Вуксановић захвалио је Младеновчанима на свим идејама, иницијативама и безрезервној подршци коју пружају Спортском центру и Општини Младеновац, захваљујући чему су многи пројекти реализовани.

– После бесплатне школе пливања коју смо организовали за сву децу која су имала жељу да савладају ову вештину, успели смо да обезбедимо и клизалиште оваквог формата, уз бесплатну школу клизања која ће бити реализована у наредна два месеца – рекао је Вуксановић.

Бесплатна школа клизања за све основце биће организована радним данима од 9 до 14.30 часова, уз организован превоз ученика, од 15 до 19 часова су бесплатни термини за све грађане, а од 19 до 23 часа наплаћиваће се улазнице по цени од 200 динара по сату.

Клизалиште у Младеновцу биће отворено до 31. јануара, саопштено је из ове општине.