Седница Скупштине града

Председник Скупштине града Никола Никодијевић заказао је за уторак, 12. новембар, у 10 часова,

17. СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ ГРАДА


На дневном реду седнице је Предлог одлуке о изменама Oдлуке о утврђивању обима средстава за вршење послова града и градских општина и одређивању прихода који припадају граду, односно градским општинама, као и Предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету Града Београда за 2019. годину.

Пред одборницима је и Предлог одлуке о измени и допуни Одлуке о правима и услугама социјалне заштите, Предлог одлуке о измени и допуни Одлуке о утврђивању категорија корисника који плаћају субвенционисану цену комуналних услуга, Предлог одлуке о изменама Одлуке о снабдевању топлотном енергијом у граду Београду.

На дневном реду је и Предлог одлуке о комуналној милицији, Предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о бесповратном суфинансирању активности на инвестиционом одржавању и унапређењу својстава зграде, Предлог одлуке о изменама и допунама Пословника Скупштине Града Београда, Предлог одлуке o изменама Одлуке о Градској управи Града Београда, Предлог одлуке о измени и допуни Одлуке о оснивању Завода за биоциде и медицинску екологију.

Пред одборницима је и неколико предлога планова детаљне регулације, као и предлога одлуке о изради и допуни плана детаљне регулације oд значаја за развој града. 

Седница Скупштине града одржаће се на Тргу Николе Пашића 6,  сала 10 у приземљу.

Дневни ред седнице Скупштине града можете погледати и на сајту Града Београда, на страници: https://www.beograd.rs/lat/beoinfo/1767174-nikodijevic-odbornici-u-utorak-o-komunalnom-redu-urbanistickim-zonama-i-rebalansu-budzeta_2/ .