Седницa Скупштине града

Председник Скупштине града Никола Никодијевић заказао за петак, 27. децембар, у 10 часова,
19. Седницу Скупштине града
На дневном реду је Предлог одлуке о измени и допуни Одлуке о правима и услугама социјалне заштите, Предлог одлуке о измени Одлуке о локалним комуналним таксама за територију града Београда, Предлог одлуке о конверзији потраживања Града Београда по основу неизмирених изворних и уступљених јавних прихода у трајни улог у капиталу Привредног друштва „Симпо” а.д. Врање.
Пред одборницима је, између осталог, и Предлог акционог плана запошљавања Града Београда за 2020. годину, Предлог плана јавног здравља града Београда за период од 2020. до 2026. године, Предлог акционог плана за сузбијање амброзије на територији Београда за 2020. годину, Предлог програма уређивања и доделе грађевинског земљишта за 2020. годину, Предлог одлуке о усвајању локалног акционог плана за унапређење положаја избеглица, интерно расељених лица и повратника по основу споразума о реадмисији који бораве на територији града Београда за период од 2020. до 2024. године, као и Предлог годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији града Београда за 2019. годину.

Дневни ред седнице Скупштине града можете погледати на сајту Града Београда, на страници https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1768858-sednica-skupstine-grada-zakazana-za-petak-27-decembar/

Седница Скупштине града Београда одржаће се на Тргу Николе Пашића 6,  сала 10 у приземљу.