петак, 23. октобар 2020.

Додатни попуст на електронско плаћање рачуна „Ифостана”

ЈКП „Инфостан технологије” саопштило је данас да је обезбеђен додатни попуст од четири одсто на електронско плаћање рачуна за кориснике апликације и веб-портала „е.Сандуче”, који су уједно корисници Mastercard платних картица.

Како је наглашено, додатни попуст је обезбеђен за првих 25.000 корисника који своје рачуне плате Mastercard платном картицом. Такође, корисници рачуне плаћају без накнаде, што им омогућава још један вид уштеде у кућним буџетима.

– Корисници који од 1. новембра до 31. децембра 2020. године на платформи „е.Сандуче” изврше електронско плаћање редовног месечног рачуна са сачуваним подацима Mastercard платне картице, остварују додатних четири одсто попуста, без провизије на целокупни износ наредног месечног рачуна – прецизира се у саопштењу.

Истиче се да 70.000 корисника на брз, лак и безбедан начин плаћа електронски рачуне обједињене наплате платним картицама, уз истовремено смањење изложености вирусу COVID-19.

– Информацију о додатном попусту корисници ће добити након извршеног електронског плаћања на платформи „е.Сандуче”. Апликација и портал „е.Сандуче” корисницима пружају могућност да приликом регистрације сачувају податке својих Mastercard платних картица у сигурном и сертификованом окружењу, тако да су они токенизовани и спремни за коришћење кад год су кориснику потребни, без потребе за поновним укуцавањем приликом плаћања, док се сигурносни PIN и CVC2 кодови никада не чувају – истиче се у саопштењу.

Подсећа се да за редовно измирење рачуна већ je омогућен попуст грађанима од пет до седам, као и субвенције од 10 до 30 одсто за социјално угрожене категорије становништва.