среда, 28. октобар 2020.

Предстојећег викенда бициклисти на Ади, параглајдинг у Вршцу

Под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину Града Београда, Асоцијација „Спорт за све” Београда организоваће 31. октобра манифестацију „Бициклистички Београд”, саопштавају из Секретаријата за спорт и омладину.

У периоду од 11 до 13 часова, појединци и мале групе бициклиста возиће бициклистичком стазом од СЦ „Милан Гале Мушкатировић” до Аде Циганлије.

На Ади Циганлији (поред ресторана „Сансет”), представници Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије и Асоцијације „Спорт за све” делиће промотивне материјале Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут” и Агенције за безбедност саобраћаја РС.

У складу са препорученим епидемиолошким мерама и мерама заштите, неће бити окупљања већих група учесника.

Секретаријат за спорт и омладину најавио је за предстојећи викенд и „Трофеј Београда 2020” у параглајдингу (прецизно слетање), које ће се одржати 31. октобра и 1. новембра. „Трофеј” ће бити организован у Вршцу, на једном од два полетишта.

Очекује се до 30 такмичара, уз поштовање мера које се односе на превенцију и заштиту од вируса корона. Додела награда планирана је за недељу, од 17 сати. Организатор је Ваздухопловни савез Београда.