среда, 30. новембар 2022.

Радови на водоводу у петак

Због стављања у функцију новоположеног цевовода на општини Врачар, у петак, 2. децембра, од 8 до 20 часова без воде ће остати потрошачи у Улици Радослава Грујића (од Пожаревачке до Милешевске), саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Истог дана, због планираних радова на водоводној мрежи, од 8.30 до 18 часова без воде ће остати потрошачи непарне стране Јужног булевара (од Михаила Гавриловића до Небојшине).

На територији општине Земун, због планираних радова на водоводној мрежи у петак, 2. децембра, од 8.30 до 18 часова без воде ће остати потрошачи у Добановачкој улици (ламеле број 54а, 54б, 54в, 54г, 54д и 54ђ).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна, а потрошачи се моле да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.