уторак, 4. октобар 2022.

Због радова на водоводној мрежи без воде делови Барајева, Лазаревца и Чукарице

Из Јавног комуналног предузећа „Београдски водовод и канализација” саопштили су да ће у четвртак, 6. октобра, од 9 до 14 часова изводити радове на водоводној мрежи на општини Барајево.
 
Без воде ће остати потрошачи у насељима Ненадовац, Глумчево брдо, Стара Липовица, Караула, Требеж, Пландиште, Средњи крај, Стражарија, Мељак, Баћевац и у Улици првог маја (Велика Моштаница).

Због наведених радова, од 14 до 22 часа умањен притисак и повремене прекиде у водоснабдевању осетиће потрошачи у насељима Барајево, Гунцати, Бождаревац, Лисовић, Бељина, Арнајево, Рожанци, Велики Борак, Мељак, Вранић, Шиљаковац, Средњи крај, Гај, Равни гај, Баћевац, Караула, Стражарија, Врбовно, Степојевац и у Улици првог маја (Велика Моштаница).

Из „Водовода” апелују на протрошаче да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе. За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs, наводи се у саопштењу.