уторак, 21. март 2023.

Нови кориснички центар „Водовода”

Нови кориснички центар Јавног комуналног предузећа „Београдски водовод и канализација” на Врачару, у Синђелићевој улици број 21, отворен је у понедељак, 20. марта, саопштено је из овог предузећа.

Грађани ће у пријатном окружењу добити све неопходне информације, а по потреби обавити и плаћање рачуна. На једном месту потрошачима је омогућено да добију све информације из домена продаје и наплате, као и одговоре на сва питања у вези с делокругом рада предузећа. У новом корисничком центру се може поднети пријава за промену корисника, рекламација рачуна за воду, променити адреса за доставу рачуна, одјавити коришћење воде, а може и да се поднесе захтев да се са плаћањем пређе из Инфостана у директну наплату и обратно (важи за домаћинства). Поред наведеног, овде може да се поднесе и рекламација Служби купаца и добије информација о дуговањима.

Нови кориснички центар грађанима је на располагању радним данима од 7.30 до 15.30 сати.

ЈКП „Београдски водовод и канализација” до сада је имало три корисничка центра у граду – у Данијеловој 32, Кнеза Милоша 27 и у општини Барајево у Светосавској 58. С обзиром на захтеве и сугестије, циљ предузећа је да буде отворено још неколико центара, како би се приближило корисницима који ће на једноставнији начин и брже него до сада добијати све неопходне информације и плаћати доспеле рачуне.

У наредном периоду, ЈКП „Београдски водовод и канализација” има у плану отварање још неколико корисничких центара, и то у насељу Борча за кориснике који живе на левој обали Дунава, као и у Сурчину и Земуну.

Постојећи кориснички центар у Данијеловој улици и даље ће пружати услуге продаје и наплате, а по отварању додатних центара овај центар ће бити намењен за потрошаче са општина Вождовац и Раковица.

Новоотворени кориснички центар у Синђелићевој улици биће централни за све општине.