среда, 27. септембар 2023.

Измена јавног превоза због радова у Улици партизанске авијације

Секретаријат за јавни превоз саопштио је да ће од 28. септембра до 2. октобра доћи до промене режима рада линије 76 због радова у Улици партизанске авијације и уливно-изливној рампи ауто-пута за Загреб (смер ка Нишу).

Радови се изводе у Улици партизанске авијације, при чему ће за саобраћај бити заузета десна саобраћајна трака у смеру ка Бежанијској коси, од зоне раскрснице са улазном рампом ауто-пута за Загреб (смер ка Нишу), као и десна саобраћајна трака ауто-пута за Загреб (смер ка Нишу) која ће у делу од зоне раскрснице са Улицом партизанске авијације бити једносмерна до излазне петље на ауто-пут за Загреб, односно биће онемогућено кретање према Улици партизанске авијације.

Током извођења радова, возила са линије јавног превоза 76 ће у смеру ка терминусу „Бежанијска коса /Болница/” саобраћати улицама Жоржа Матеа, Студентском и даље редовно (без свраћања поред ЈКП-а „Зеленило – Београд”), док ће у супротном смеру саобраћати редовно без измене режима.

Такође, неће доћи до промена у раду линија 74, 75, 612 и 708, које ће у смеру према Бежанијској коси саобраћати преосталом ширином коловоза, што је регулисано привременим саобраћајним знаковима.