среда, 29. новембар 2023.

Шапић о дојави да су постављене бомбе у возила ГСП-а: Нека је срамота оне који се оваквим стварима служе и на овакав начин уносе панику међу грађане

Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић обратио се Београђанима поводом мејла који је стигао на адресу ЈКП-а „ГСП Београд” у коме је стајало да је у свако или скоро свако возило ГСП-а постављена експлозивна направа.

– Ми смо, наравно, одмах пријавили полицији и она ће да реагује у складу са законом. Хтео бих да поручим грађанима Београда да не треба да улазимо ни у какву панику, јер сам потпуно сигуран да је ово једна врста провокације, максималне злоупотребе и уношења панике међу становништвом и грађанима престонице због предстојећих избора. Страшно је на шта су неки људи спремни. Говорили су да ће ово бити прљава кампања, али ово прелази све границе да се на овај начин плаше грађани. Београђани не треба да брину, полиција ће реаговати, али сам желео да обавестим јавност да не буде да нешто кријемо. Поступили смо у складу са законом и сигуран сам да ћемо и са овом ситуацијом да се изборимо. Проћи ће и ови избори, па се надам да ћемо да наставимо да живимо нормалан живот. Нека је срамота оне који се оваквим стварима служе и на овакав начин уносе панику међу грађане Београда – рекао је Шапић.

Напомена Видео-снимак изјаве Александра Шапића може се преузети са линка

https://wetransfer.com/downloads/30fd69cfaf08d8bc7862dc1dc648cc5a20231129100241/343dd7

У галерији је и принт скрин имејла који је стигао у ГСП