четвртак, 30. новембар 2023.

Поклон-ваучери за децу Земуна

Градска општина Земун организује поделу поклон-ваучера Града Београда у вредности од 6.000 динара, саопштено је из ове општине.

Родитељи могу да преузму ваучере у шалтер сали Градске општине Земун до 15. фебруара 2024. године и да их искористе до 1. марта 2024. године. Како би преузели ваучер, потребно је да донесу личну карту на увид и здравствену књижицу детета.

Деца која су у систему образовања (предшколске установе, основне и средње школе), ваучере добијају у матичним вртићима, односно школама.

Ваучери су обезбеђени и за све људе који у систему образовања раде са децом, односно за запослене у предшколским установама, основним и средњим школама на територији Београда.

Поклон-ваучери се могу искористити у следећим радњама: „Planeta sport”, „Sport Vision”, „Sport Vision Kids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz”, „Run ‘n More”, „Extra Sports”, „Dexy co”, „Adidas”, „N sport”, „N selection”, „Baby Park”, „N fashion”, „Puma”.

Подаци о партнерима на пројекту и радњама у којима се могу искористити ваучери налазе се на сајту: https://javolimbeograd.rs/.

Износ од шест хиљада динара није неопходно потрошити током једне куповине, већ се може искористити у датом року за више куповина које не прелазе вредност поклон-ваучера, односно шест хиљада динара. Уколико родитељи желе да купе производ скупљи од износа ваучера, моћи ће на лицу места у продавници да доплате, наводи се у саопштењу.