четвртак, 30. новембар 2023.

Радови на водоводној мрежи у деловима три општине

Јавно комунално предузеће „Београдски водовод и канализација” најавило је за сутра радове на водоводној мрежи у деловима општина Земун, Вождовац и Врачар. Због планираних радова на водоводној мрежи у Земуну, сутра од 9 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у Главној, од Бежанијске до Улице Василија Василијевића. Радови ће се одвијати и на Вождовцу, те од 8.30 до 18 сати воду неће имати ни потрошачи у Улици адмирала Вуковића, од Војводе Степе до Капетана Миодрага Милетића.

Услед планираних радова на Врачару, сутра од 8 до 22 сата без воде ће остати потрошачи у Улици проте Матеје, од Крунске до Његошеве, и Његошевој, од Београдске до Алексе Ненадовића. Такође, од 8.30 до 18 сати воду неће имати потрошачи у Сазоновој улици, од Максима Горког до Цељске, у Улици војводе Драгомира, од Сазонове до Даничареве, и Тимочкој број 1. 

За најнужније потребе обезбеђене су ауто-цистерне с водом за пиће. 

Све додатне информације могу се добити у Сервисном центру Града Београда на број телефона 11-0-11 или на бесплатни број 0800/11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније, као и на веб-адреси www.bvk.rs.