Потписивање Уговорног споразума за Пројекат изградње инфраструктуре и насипање платоа за депо метроа у Макишком пољу у Београду

У среду, 3. новембра, у 14 часова, у Свечаној сали Старог двора, заменик градоначелника Београда Горан Весић, министар финансија Синиша Мали, министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић и представник компаније „Powerchina” Јанг Фан, обратиће се присутнима након потписивања Уговорног споразума за Пројекат изградње инфраструктуре и насипање платоа за депо метроа у Макишком пољу у Београду (Драгослава Јовановића 2).

Уговорни споразум ће потписати министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић, директор ЈП „Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда” Душица Анђелковић, секретар за комуналне и стамбене послове Никола Ковачевић и представник компаније „Powerchina” Јанг Бо.

Догађају ће присуствовати и  председник Скупштине града Никола Никодијевић, главни градски урбаниста Марко Стојчић, помоћник градоначелника Андреја Младеновић,  директор ЈКП „Београдски метро и воз” Станко Кантар, шеф кабинета министра финансија Лука Томић, саветник за економску и трговинску сарадњу Амбасаде Народне републике Кине Лиу Каи и чланови Радне групе за метро. 

НАПОМЕНА: Потребно је да редакције до данас, 2. новембра, до 20 часова, на мејл: info.pr@beograd.gov.rs акредитују своје новинаре, фотографе и сниматеље. 

Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.