среда, 4. август 2010.

Бесплатни часови јоге на Ади Циганлији

Посетиоци Аде Циганлије добили су прилику да бесплатно похађају часове јоге, које су и ове године за њих припремили ЈП „Ада Циганлија”, Јога савез и Јога центар Србије. Часови се одржавају недељом од 16 до 18 сати у Трим парку, иза ресторана „Језеро”.

Акција „Вежбајте јогу с нама” намењена је свима, без обзира на узраст, пол или физичку спремност. Вежбе држе сертификовани инструктори јоге који, поред практичног дела, имају и предавања о ефектима ове древне вештине на све сегменте живота. Заинтересовани грађани треба са собом да понесу пешкир или простирку за вежбање и да буду у гардероби у којој ће моћи да се пријатно осећају током вежби.

Ово је већ друга година како се на Ади Циганлији у природном амбијенту и на свежем ваздуху одржавају бесплатни часови јоге. Вежбе које у равнотежу доводе дух и тело одржаваће се сваке недеље до 12. септембра, а биће отказане једино у случају кише. Акција „Вежбајте јогу с нама” одржава се још и на Ушћу, као и по другим градовима широм Србије, под покровитељством Министарства омладине и спорта.