четвртак, 30. септембар 2010.

Ролерима кроз центар града 3. октобра

Удружење „Београдска ролеријада”, под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину Београда, 3. октобра организује „Чипси београдску ролеријаду 2010”. Према најавама, од Славије до Калемегдана на ролерима ће се возити око 3.000 такмичара.

Такмичење ће бити подељено у неколико трка, за све узрасте и возачка умећа од којих су најважније LG Life is good (трке за жене и мушкарце старије од 16 година). Траса трке је: Славија – Теразије –Трг Републике – Васина – окретница код Етнографког музеја – Васина (другом страном) – Трг Републике.

„Уника осигурање” трка (за девојчице и дечаке до 15 година, у три старосне категорије) возиће се трасом: Трг Републике – Васина – окретница код Етнографског музеја – Васина (другом страном) –Трг Републике.

Одржаће се и трка тротинета, „Чипси” породична трка, „Лиза” трка лепоте, „Чипси” трке на 100 метара у три старосне групе и школске штафетне трке.

Они који желе да учествују на ролеријади могу се пријавити на сајту www.rolerijada.rs до суботе, 2. октобра. Пријављивање је могуће и на дан ролеријаде, 3. октобра, на мтс пријавном пулту на Тргу Републике од 9 сати.