уторак, 17. март 2020.

Обустављен рад шалтерских служби у просторијама Секретаријата за јавни превоз на Аеродрому „Никола Тесла“

Секретаријат за јавни превоз, на основу Одлуке о проглашењу ванредног стања и Одлуке Штаба за ванредне ситуације Града Београда, привремено обуставља рад шалтерских служби у просторијама Секретаријата за јавни превоз на Аеродрому „Никола Тесла” у циљу предузимања појачаних мера здравствене заштите, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

За време прекида рада на шалтерима Сектора за такси превоз, у просторијама Секретаријата за јавни превоз обустављено је вршење испитивања погодности и класификација возила (естетски преглед). Из овог секретаријата напомињу да ће по укидању ванредног стања Секретаријат за јавни превоз омогућити извршавање ове обавезе без негативних последица по такси возаче.

Такође, током трајања обуставе рада шалтерске службе Сектора за такси превоз на Аеродрому „Никола Тесла” услуга такси превоза са аеродрома ће се наплаћивати путем таксиметра према важећем ценовнику предвиђеном Решењем о о економски најнижој цени по којој се ауто-такси превоз путника мора обављати на територији града Београда.