петак, 13. мај 2022.

Без воде делови општина Вождовац, Раковица, Палилула и Звездара

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Вождовац, у понедељак, 16. маја, од 8.30 до 18 часова без воде ће остати потрошачи у Пчињској улици (од Рада Кончара до Војводе Пријезде), саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Због стављања у функцију новоположеног цевовода на општини Раковица, у понедељак, 16. маја, од 8.30 до 18 часова без воде ће остати потрошачи у следећим улицама:
– Јагодинској,
– Ђује и Драгољуба,
– Гочкој (од Нићифора Нинковића до Тузланске) и
– Милорада Драшковића.

На општини Палилула, због стављања у функцију новоположеног цевовода у уторак, 17. маја, од 8 до 24 часа без воде ће остати потрошачи у следећим насељима и улицама:
– Сланачки пут (од Топлане до гробља Лешће),
– Стојана Столета Аранђеловића,
– Сестара Јанковић и
– Насеље Санивил.

Умањен притисак осетиће потрошачи у насељима Велико село и Сланци.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Звездара, у уторак, 17. маја, од 8.30 до 18 часова без воде ће остати потрошачи у следећим улицама:
– Мите Ружића (од Војводе Блажете до Булевара краља Александра),
– Каменогорској,
– Ариљској и
– Дескашевој (од Војводе Блажете до Булевара краља Александра).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна.

Из овог комуналног предузећа су такође саопштили њихове екипе изводити радове на редовном испирању водоводне мреже на општини Палилула, од понедељка 16. маја до суботе 21. маја. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде у времену од 22 до 6 часова осетиће следећи потрошачи:
– 16/17. маја – потез Панчевачки мост – насеље Борча, насеље Крњача и блокови „Партизански”, „Бранко Момиров” и „Сутјеска”,
– 17/18. маја – насеља Котеж и Овча,
– 18/19. маја – насеље Борча – централни и северни део,
– 19/20. маја – насеље Борча – „јужни” део, Пут за Црвенку и блок „Сава”,
– 20/21. маја – Панчевачки пут, насеље Крњача и блокови „Грга Андријановић” и „Браћа Марић”.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Моле се потрошачи да претходно припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе. 

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на вeб-адреси www.bvk.rs.