петак, 5. август 2022.

„Паркинг сервис” апелује да се уклоне возила са платоа СЦ „Пинки”

ЈКП „Паркинг сервис” апелује на возаче да због почетка радова на изградњи подземне гараже „Пинки” у Земуну изместе своја возила са платоа Спортског центра „Пинки” најкасније до 7. августа, до 22 часа, саопштено је из овог предузећа.

Пре почетка радова, радници „Паркинг сервиса” ће током викенда на возила паркирана испред Хале „Пинки” постављати флајере са обавештењем о почетку радова, како би возачи благовремено могли да изместе своје аутомобиле са платоа.

Дизалице „Паркинг сервиса” ће возила која у недељу после 22 часа остану паркирана на платоу Спортског центра „Пинки” пренети на слободно паркинг место. Возачи могу добити информацију о локацији пренетог возила на број телефона 011/3035-400.

Нова подземна гаража „Пинки” биће изграђена на површини од 5.407 квадратних метара и имаће једну подземну етажу са 150 паркинг места. Плато изнад гараже биће комплетно сређен и делом ће бити уређен као зелена површина, а делом као простор за пешаке. Предвиђено је да радови на изградњи гараже трају годину и по дана.