петак, 24. мај 2024.

Планско испирање водоводне мреже на општини Стари град

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже на општини Стари град од понедељка, 27. маја, до суботе, 1. јуна. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде у времену од 22 до 6 сати осетиће следећи потрошачи: 

– 27. и 28. маја – на потезу улица Кнеза Милоша, Краља Милана, Теразија и Париске; 
– 28. и 29. маја – на падини према реци Сави оивиченој улицама: Југ Богдановом, Сремском, Кнез Михаиловом, Париском, Карађорђевом до Бранковог моста и Булеваром војводе Бојовића; 
– 29. и 30. маја – на падини према реци Дунав оивиченој улицама: Француском, Цара Душана, Тадеуша Кошћушка и Кнез Михаиловом; 
– 30. и 31. маја – део рејона испод Улице цара Душана ка реци Дунав (Дунавска улица, Дунавски кеј и насеље 25. мај); 
– 31. маја и 1. јуна – део рејона оивичен улицама: Краља Милана, Теразијама, Француском, Дунавском, Војводе Добрњца и Таковском улицом.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Из „Водовода” апелују на потрошаче да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. Екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року. 

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Сервисном центру Града Београда на број 11-0-11 или на бесплатни број телефона за све позиве из фиксне телефоније 0800/11-00-11. Обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs, саопштено је из ЈКП-а „Београдски водовод и канализација”