11. седница Скупштине града Београда

Председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић заказао је за среду, 13. септембар, у 10 часова, у Великој сали Народне скупштине Републике Србије, улаз из Улице краља Милана 14, 

11. СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ ГРАДА

На дневном реду седнице је Предлог одлуке о изменама Одлуке о буџету Града Београда за 2023. годину, као и Предлог одлуке о изменама Одлуке о утврђивању обима средстава за вршење послова Града и градских општина и одређивању прихода који припадају Граду, односно градским општинама у 2023. години.

Одборници ће расправљати о једном броју предлога планова детаљне регулације, као и предлога одлука о измени и допуни одлуке о изради плана генералне регулације од значаја за развој града Београда. Планови обухватају општине Вождовац, Звездара, Стари град, Обреновац, Нови Београд, Врачар, Земун, Палилула, Раковица, Савски венац.


Комплетан дневни ред седнице можете погледати на сајту Града Београда на линку.

    НАПОМЕНА: За седницу Скупштине обавезно је акредитовање. Потребно је да редакције своје новинаре, фотографе и сниматеље акредитују до уторка, 12. септембра до 14 часова, на имејл info.pr@beograd.gov.rs.