Градоначелник Београда позвао грађане на свечани дочек кошаркаша испред Старог двора

Град Београд организоваће данас, 12. септембра, у 20 часова, дочек кошаркаша, поводом освајања сребрне медаље на Светском првенству у кошарци, најавио је градоначелник Александар Шапић гостујући на телевизији К1.

Позивамо све медије и суграђане да испрате овај величанствени догађај и да заједно поздравимо наше кошаркаше после великог успеха.

Кошаркаше ће у Старом двору дочекати градоначелник Београда Александар Шапић и председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић.

Музички програм дочека почиње у 19.15 часова на платоу испред Старог двора.
Појављивање кошаркаша на балкону очекује се око 20 часова.

Присуство за регистроване и акредитоване медијске куће (сниматељи, новинари и фоторепортери), биће омогућено без обавезе претходног акредитовања, али је неопходно да представници медија имају акредитиве своје медијске куће, акредитивне картице или легитимације (главни улаз у зграду Старог двора).
    
Програм дочека директно ће преносити Радио телевизија Србије.

НАПОМЕНА: Сниматељи и фоторепортери моћи ће да сниме атмосферу у публици са балкона Старог двора пре изласка кошаркаша у 19.45 часова, затим ће програм дочека пратити са платоа испред Старог двора, у простору предвиђеном за новинаре.

Изјаве су предвиђене после обраћања са балкона у холу Старог двора.