петак, 18. септембар 2020.

Измена режима јавног превоза током извођења радова у Улици Недељка Гвозденовића

Током извођења радова у Улици Недељка Гвозденовића, на делу од улица Виктора Новака и Душана Вукасовића, доћи ће до измена у раду линија јавног превоза.

Радови ће се изводити од 19. септембра до 18. октобра, саопштили су данас из Секретаријата за јавни превоз.

Како се наводи, мења се режим рада линија: 70, 72, 74, 75, као и ноћне линије 75Н. У смеру ка Бежанијској коси, возила наведених линија саобраћаће улицама Др Хуга Клајна, Љубинке Бобић, Грчком, Милана Вујаклије, Недељка Гвозденовића и даље редовном трасом. У смеру према граду превоз ће се обављати следећим улицама: Недељка Гвозденовића, Марка Пола, Грчком, Виктора Новака, Др Хуга Клајна и даље редовном трасом.

На измењеним деловима својих траса возила ће користити сва постојећа, као и новоуспостављена стајалишта. У смеру ка окретници „Бежанијска коса” успоставља се стајалиште у Грчкој улици, у зони раскрснице са Улицом Матије Вуковића. У смеру ка граду, стајалиште се успоставља у Грчкој улици, у зони раскрснице са Улицом Милана Вујаклије. Такође, стајалиште се успоставља у Улици Виктора Новака у зони раскрснице са Грчком улицом, наводи се у саопштењу.